A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési tájékoztató
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Blog

2019. augusztus 22.

A kerítés festése, karbantartása

Nívó - Időjárásálló gondozásmentes kerítésMai blogbejegyzésünkben a kerítés festés témakörét járjuk körbe. A szép kert biztosítéka az ápolt és gondozott kerítés. Akár fém, akár fa kerítésünk is van, abban biztosak lehetünk, hogy otthonunk egyik leginkább igénybe vett eleméről van szó.

A kerítés folyamatosan ki van téve az időjárás szeszélyeinek, hóban, fagyban, de nyári hőségben, szélviharban is helyt kell állnia. Megfelelő felületkezelés híján bármilyen tetszetős és stabil szerkezet is kerítésünk, igen hamar az enyészet útjára léphet.Bővebben...2019. július 29.

Határokat szabva – kerítés ötletek

Nívó - Időjárásálló gondozásmentes kerítésA kerítés szerepe mit sem változott az ősidők óta. A kerítés talán már előbb jelen volt az ember életében, mint maga a lakóház. Határt jelöl, birtokon belül tartja az állatokat, körülzárja a kertet, védi a saját területet, elválaszt a szomszédtól. A régi idők fonott kerítései nem pusztán a jószágtartásban segítettek, de védték az udvart a széltől, hótól is. Az idők során a kerítés megtartotta eredeti rendeltetését, de számos funkcióval is bővült. Gondoljunk csak arra, hogy a városokban, utak mentén milyen fontos szempont a kerítések hangelnyelő képessége is. Ma olyan kerítés ötleteket mutatunk be, amik hasznosak lehetnek.Bővebben...2019. július 15.

Fahatású és famintázatú trapézlemezek kontra Nívó kerítés

Fahatású Nívó kerítés elemekKerítésépítésnél két alapvető szempontnak kell érvényesülnie: a biztonságnak és az esztétikumnak. Mai cikkünkben az úgynevezett fahatású vagy famintázatú trapézlemezeket mutatjuk be és azok alternatíváját, a gondozásmentes Nívó acélkerítéseket.Bővebben...
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés e-mailben
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2019. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!