A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési tájékoztató
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Blog

2019. október 21.

A kerítés építés kivitelezésének lépései

Ebben a bejegyzésben a kerítés építés kivitelezését tekintjük át. Aki házat épít, az előbb vagy utóbb kerítést is emel. Ha épület még nem is áll a telken, akkor is érdemes ideiglenes kerítést felállítani. A végleges kerítés már nem csak a kert vagy udvar határainak pontos kijelölése miatt fontos, hanem jelentős biztonságtechnikai szerepe is van.Bővebben...2019. szeptember 25.

Az elemes kerítésről

Nívó - gondozásmentes elemes kerítésEbben a bejegyzésben az elemes kerítést mutatjuk be röviden. Mielőtt a végleges kerítés építésbe belefogunk, számos kérdésben kell döntést hoznunk. Természetesen tudnunk kell azt, hogy milyen anyagi keretek között mozoghatunk. Már ez is nagyban befolyásolhatja a többi fontos tényezőt: a kerítés anyagát, méretét, színét.Bővebben...2019. szeptember 10.

Röviden a különböző kerítés típusokról

Nívó - Egyedi, stílusos, szép kerítésMegépült a házunk, elkezdte működését a telephelyünk, már csak az ideiglenes kerítést kellene lecserélnünk az állandóra. Ha nem elégséges a drótkerítés vagy a csibeháló udvarunk vagy területünk körbekerítésére, ezeken túl is számos kerítés típus közül választhatunk.

Ahhoz azonban, hogy az ideális kerítést megtaláljuk és felépítsük, nem árt, ha végig gondoljuk, hogy milyet szeretnénk. A típus nem csak a kivitelezést, a színt vagy stílust jelöli, hanem azt is, hogy milyen anyagból készüljön leendő kerítésünk. Az anyagválasztás esztétikai szempontból is fontos, de ne feledjük, hogy a kerítésnek komoly védelmi funkciót is be kell töltenie!Bővebben...2019. szeptember 1.

Strapabíró kerítéssel a nyugalomért

Nívó - strapabíró kerítésEgyszer csak elérkezik az idő, amikor házunkat szeretnénk körülhatárolni, és döntenünk kell arról, hogy milyen strapabíró kerítést emeljünk. A végleges kerítés emelés előtt, mindenképpen tájékozódjunk a helyi építésügyi rendeletekről, nehogy a már meglévőnél érjen bennünket kellemetlen meglepetés.Bővebben...2019. augusztus 22.

A kerítés festése, karbantartása

Nívó - Időjárásálló gondozásmentes kerítésMai blogbejegyzésünkben a kerítés festés témakörét járjuk körbe. A szép kert biztosítéka az ápolt és gondozott kerítés. Akár fém, akár fa kerítésünk is van, abban biztosak lehetünk, hogy otthonunk egyik leginkább igénybe vett eleméről van szó.

A kerítés folyamatosan ki van téve az időjárás szeszélyeinek, hóban, fagyban, de nyári hőségben, szélviharban is helyt kell állnia. Megfelelő felületkezelés híján bármilyen tetszetős és stabil szerkezet is kerítésünk, igen hamar az enyészet útjára léphet.Bővebben...2019. július 29.

Határokat szabva – kerítés ötletek

Nívó - Időjárásálló gondozásmentes kerítésA kerítés szerepe mit sem változott az ősidők óta. A kerítés talán már előbb jelen volt az ember életében, mint maga a lakóház. Határt jelöl, birtokon belül tartja az állatokat, körülzárja a kertet, védi a saját területet, elválaszt a szomszédtól. A régi idők fonott kerítései nem pusztán a jószágtartásban segítettek, de védték az udvart a széltől, hótól is. Az idők során a kerítés megtartotta eredeti rendeltetését, de számos funkcióval is bővült. Gondoljunk csak arra, hogy a városokban, utak mentén milyen fontos szempont a kerítések hangelnyelő képessége is. Ma olyan kerítés ötleteket mutatunk be, amik hasznosak lehetnek.Bővebben...2019. július 15.

Fahatású és famintázatú trapézlemezek kontra Nívó kerítés

Fahatású Nívó kerítés elemekKerítésépítésnél két alapvető szempontnak kell érvényesülnie: a biztonságnak és az esztétikumnak. Mai cikkünkben az úgynevezett fahatású vagy famintázatú trapézlemezeket mutatjuk be és azok alternatíváját, a gondozásmentes Nívó acélkerítéseket.Bővebben...
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés e-mailben
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2019. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!