A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Új kerítés telepítése vagy a régi felújítása?

2020.03.18

Új kerítés telepítése vagy a régi felújítása?

Itt a tavasz, és a jó idővel együtt érkezik a kerti munkák ideje is! A nappalok egyre hosszabbak és melegebbek, a kertben sorra bukkannak fel a friss hajtások. Vár ránk a föld átforgatása, a télen elhalt növények eltávolítása, némi gyomlálás, permetezés, metszés: egy kertben mindig van teendő. A kertes házzal rendelkező tulajdonosoknak azonban szükséges olyan munkák elvégzése is, amelyeket nagy valószínűséggel örömmel mellőznének, akár egy életre. Ilyen az otthon és a kert védelmében felhúzott kerítés telepítése és karbantartása. A kerítés a védelmi funkció mellett a határokat is jelzi: a kerítések mentén különülnek el a különböző tulajdonban lévő területek. A kerítés tehát szükséges és fontos része az ingatlannak.

Időrabló renoválás nélkül?

Azt, hogy milyen típusú kerítést telepítünk, számos tényező befolyásolja. A kerítés telepítésekor figyelembe vesszük a körbekerített terület funkcióját, azt, hogy kik tartózkodnak a kertben, vagy éppen mit tárolunk ott. Átlátható legyen, vagy el akarjuk kerülni a kíváncsi tekinteteket? Új kerítést emelünk, vagy a régit újítanánk fel? Időnk, mint a tenger, vagy lényegi pont az időfaktor?

És talán az egyik legfontosabb kérdés: szabadidőnket valóban kerítésfestéssel szeretnénk tölteni? Nem lenne jobb inkább napozni vagy labdázni a gyermekeinkkel odakint? Míg a fenti kérdések többsége eldöntendő, addig a szabadidőre vonatkozó kérdésre a válasz egyértelmű: felejtsük el a folyamatos kerítés karbantartást! Létezik olyan megoldás a problémára, ami költséghatékony és rengeteg időt spórolunk vele.

Új kerítés telepítése vagy a régi felújítása?s

Kerítés telepítése

Az acél és alumínium kerítéseink teljesen gondozásmentesek és esztétikusak, a kerítéstelepítés egyszerű és gyors. A 10 éves garancia önmagáért beszél, de aki találkozott már horgonyzott acél vagy alumínium kerítéssel, az tudja, hogy a speciális felületkezelésnek köszönhetően akár évtizedekig is megőrzi eredeti állapotát.

Az innovatív KLIKK technológiának köszönhetően, egy átlagos családi ház esetében akár fél nap alatt is megtörténhet az acél kerítés telepítése. Az elemek vízszintes és függőleges, illetve hézagos vagy sorolt elrendezésben rögzíthetők. A legtöbb esetben szeretnénk, ha a házunkat olyan kerítés ölelné körbe, amely színében, méretében, egész megjelenésében passzol a ház stílusához, illeszkedik az épített környezethez. Ezek a kerítések pont ilyenek: egyedi méret, egyedi szín, gyors kivitelezés.

Kerítés bejáratok

A körbekerített kertbe, udvarra kapun keresztül juthatunk be, így a kerítés telepítés fontos eleme a kertajtó, illetve kocsibeálló kapu. A fémlécekkel borított kiskapuk 130 cm nyílásig, akár hagyományos és elektromos zárakkal is kivitelezhetők. Kétszárnyú kapu esetén 4,5 méter nyílásméret is elérhető, +/- 10 mm állítási lehetőség van a szárnyak levétele nélkül. Az elemekből a gondozásmentes, alumínium vázrendszerre gurulós tolókapu, illetve úszókapu is gyártható.

A könnyű szerkezet ellenére a kapuk stabilak és masszívak, a kerítéssel egyező színben kerülnek legyártásra, az elemtávolságok tetszőleges méretben állíthatók. A keretrendszer fahatású bevonattal is választható. A gurulós, úszó és kétszárnyú kapu esetében a nyitást biztosító motor tartója is előkészítésre kerül. Ha Ön is elegáns, tartós és egyedi kerítést szeretne, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Telefonos vagy e-mailes elérhetőségeken, illetve helyszíni felmérés során kérhet tőlünk árajánlatot.
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2022. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!