A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Fahatású és famintázatú trapézlemezek kontra Nívó kerítés

2019.06.15

Fahatású és famintázatú trapézlemezek kontra Nívó kerítés

Fahatású Nívó kerítés elemekKerítésépítésnél két alapvető szempontnak kell érvényesülnie: a biztonságnak és az esztétikumnak. Mai cikkünkben az úgynevezett fahatású vagy famintázatú trapézlemezeket mutatjuk be és azok alternatíváját, a gondozásmentes Nívó acélkerítéseket.

Otthonunkat azért kerítjük körbe, mert nem szeretnénk, ha idegen tévedne be kertünkbe, udvarunkba. Akár magánházról, akár munkahelyről vagy ipari létesítményről van szó, olyan kerítésre van szükség, amely stabil és időtálló.

A védelem mellett az is fontos, hogy a kerítés külleme is tetszetős legyen. A vizuális élmény nem csak otthonunk arculatát határozza meg, hanem egy cég telephelyéről is sokat elárul a környezet kialakítása. Érdemes tehát olyan kerítést választanunk, amely dekoratív és megbízható egyben.

Fakerítés minden áron?

Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, a fa az egyik legszebb anyag. Nem véletlen, hogy a kerítéseknél is ez a legnépszerűbb kivitel. A fa természetessége és szerkezeti sajátosságai miatt egyszerre szép és szilárd.

Azonban megfelelő felületkezelés híján nem sokáig gyönyörködhetünk eredeti állapotában. Az időjárás, a nedvesség hamar kikezdi a fát, és gyorsan az enyészeté lesz. A folyamatos karbantartás, csiszolás, festés, lakkozás állandó munkát jelent. Ez nem csak pénztárcánkat terheli meg, hanem az időnket is rabolja.

Olybá tűnhet, hogy kompromisszumot kell kötnünk: az anyaghasználat vagy a megjelenés terén áldozatot kell hoznunk. Szerencsére azonban létezik egy olyan kerítés megoldás, amellyel mindkét igényünket maradéktalanul kielégíthetjük.

Fahatású és famintázatú trapézlemez kontra Nívó kerítés

A fémkerítések piacán elterjedt az úgynevezett trapézlemez, amely beszerezhető fahatású, avagy famintázatú külsővel. A trapézlemez egy nagyobb panel, amely bordázott kivitelének köszönheti stabilitását. Famintát azonban hiába kap, ránézésre is látszik, hogy bevonatról van szó. A nagy síklemez is kivitelezhetetlen fából.

A Nívó kerítések között azonban olyan kerítéselemeket is rendelhetünk, amelyek ránézésre valóban fának tűnnek. Szinte csak akkor vesszük észre, hogy fémről van szó, ha megérintjük a kerítést. Az acéllemez csíkok a falécek érzetét adják, így teljes mértékben azt a benyomást keltik, hogy fából készült a kerítés.

Sokak számára elsődleges szempont, hogy ne lássanak be elkerített területükre. A trapézlemez egybefüggő felülete ezt biztosítja ugyan, de a Nívó kerítésléceivel is elérhetjük, hogy belátásmentes környezetet teremtsünk. A hézagolt elrendezés helyett válasszuk a sorolt felrakást: a lécek szorosan egymás mellé helyezve tökéletes takarást biztosítanak.

A kerítéslécek széles színválasztékban rendelhetők, a fahatású színezést is többféle mintázatban és árnyalatban kérhetjük. Ráadásul a lécek mindkét felükön színezettek, ami további előny az egy oldalon színezett trapézlemezhez képest.

Tények és előnyök

A minőségi anyaghasználat, az egyedi méret, a bőséges színválaszték, illetve a KLIKK szerelési technika mind kifogástalan Nívó terméket jelentenek. A felületkezelésnek köszönhetően a kerítéselemek ellenállnak a hőmérsékletingadozásnak, a csapadéknak és a káros UV-sugárzásnak. Könnyen szállíthatóak, felrakásuk egyszerű, és hosszú ideig gyönyörködhetünk eredeti állapotukban, nem kell a gondozásukkal bajlódnunk.

A praktikusság mellett azt se felejtsük el, hogy a Nívó fahatású kerítések egyszerűen szépek és elegánsak! Használatukkal elkerüljük az ipari megjelenést, és a minőségi kivitelezésnek köszönhetően, szerkezetileg és optikailag is pazar végeredményt kapunk.
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2022. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!