A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Paneles kerítés megoldás

2020.02.27

Paneles kerítés megoldás

A házépítésnél az egyik legkritikusabb pont az idő. Manapság ritkán hallani, hogy „minden a tervek szerint halad”, hiszen már egy engedélykérés sem egyszerű feladat, akár már itt megcsúszhat a kivitelezés. De felléphet anyag- vagy szakemberhiány, a munkamenetbe beleszólhat a rossz időjárás, az árak emelkedése, változó jogszabályok, stb. Egy építkezésre tervezett időtartam legtöbbször nem tartható. Ezért egyre nagyobb jelentősége van az olyan technikáknak, amelyek időhatékony és gyors megoldást kínálnak bizonyos építési feladatokra - ilyen például a panel kerítés.

Panel kerítés

Az építkezés befejeztével az ideiglenes kerítést felváltja az állandó. De milyen kerítést építsünk? Amikor már beköltözünk otthonunkba, akkor a kertet, udvart is minél előbb használni szeretnénk. Ezért olyan kerítésrendszerben érdemes gondolkodnunk, amely gyorsan telepíthető. Természetesen van, akinek bőven van ideje és a faragott, rakott kőfal vagy egy klasszikus kovácsoltvas kerítés felállítását is kivárja. Azoknak azonban, akiknek gyorsan kell a határoló, azoknak a paneles kerítés jelentheti a megoldást.

A panelek különféle anyagból és méretben készülnek, akár építő áruházakban is hozzájuthatunk. A panelek kiválasztásánál a stabilitás, az esztétikum, a minőség és természetesen az ár is döntő lehet. A választást az is befolyásolhatja, hogy hová és milyen funkcióra keresünk kerítést. Míg a növénykert köré elég a drótháló, addig az állattartás már masszívabb kerítést igényel. Ha gyermekek játszanak az udvarban, vagy kutyát tartunk odakint, a kerítés tartóssága is kiemelt jelentőségű. A kerítés átláthatósága is fontos szempont lehet, ahogy az is, hogy a kerítés összhangban legyen a körbekerített ingatlan stílusával.A kerítésrendszerekről röviden

Kompromisszum nélkül nem megy?

A sokféle szempontból is kitűnik, hogy rengeteg igény merülhet fel a kerítéssel kapcsolatban. A panelkerítések eleve kötöttséget jelentenek, de mára már néhány lehetőség a rendelkezésünkre áll, ha szeretnénk némi egyediséget adni a határolónak. A betonpanelből készült kerítések már strukturált változatban, teljesen zárt vagy részben áttört kivitelben is elérhetők. Betonfestékkel kívánt színűre festhetjük.

A lamellás fapaneles kerítéseket is nekünk tetsző páccal, festékkel kenhetjük le. Népszerű a WPC, amely a vízszintes felületek, főleg kinti teraszok burkolására lett kifejlesztve, de mostanra kerítésként is alkalmazzák. Bár a beton panel masszív, de esztétikailag talán hagy némi kívánnivalót maga után. A fapaneles kerítés, mint minden fa, folyamatos karbantartást igényel. A WPC műanyag használata sokak számára idegen lehet.

Gondozásmentes fémkerítés

Gyors, esztétikus és tartós megoldásként, az acél kerítés vonzó opció. A lécek egyedi méretben és színben kerülnek legyártásra, a fémlécek mindkét oldalukon színezettek. Fahatású mintázattal, tökéletesen visszaadják a fa természetességét. Már meglévő vagy a gyártó keretrendszerére is rögzíthetők az elemek. Az innovatív KLIKK technológiának köszönhetően, egy átlagos méretű családi ház esetében, akár fél nap alatt is telepíthető a kerítés.

Az elemek a különleges felületkezelésnek köszönhetően gondozásmentesek és ellenállók a nedvességgel, napsugárzással szemben. Az elemek vízszintesen és függőlegesen, illetve sorolt és hézagos elrendezésben is felrakhatók. Sorolt elrendezés esetén többé nem kell a kíváncsi tekintetektől tartani: a kerítés teljes belátásvédelmet biztosít.

Keressen minket bizalommal, amennyiben kerítés építését tervezi!
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2022. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!