A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Innováció az építőiparban - a rozsdamentes kerítés

2020.05.27

Innováció az építőiparban - a rozsdamentes kerítés

Nivokerites festes nelkuel

Ha otthonunk felújításáról van szó, mindig igyekszünk megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek hosszú távon megtérülnek, és kényelmünket, biztonságunkat szolgálják. A rozsdamentes kerítés is egy ilyen konstrukció, mellyel megkímélhetjük magunkat a rendszeres felújítástól és karbantartástól.

Egy ízléses alumínium vagy acélkerítést elég csak egyszer felépíteni, és utána hosszú éveken keresztül nincs más dolgunk, mint élvezni az általa nyújtott privát szférát. Ismerje meg jobban a Nívó Kerítéseket!

A rozsdamentes kerítés előnyei

A fából készült kerítést sokan kedvelik, hiszen nem olyan nyitott, mint a kovácsoltvas, azonban mégsem olyan rideg, tömör, mint a tégla vagy a kő. Az igazi fakerítés valóban esztétikus látványt nyújt, ám ha meg szeretnénk őrizni a szépségét, akkor rendszeresen foglalkoznunk kell vele. 

Hogy miért? Mert a fa sajnos nem tartozik a legidőtállóbb anyagok közé. Napjaink szélsőséges időjárási viszonyai, a heves viharok, a nyári perzselő napsugárzás, a téli zimankó egyaránt megviseli a faléceket. A hajdanán szép kerítésről lepattog a festék, a deszkák berepedeznek és korhadni kezdenek, az őket rögzítő csavarok pedig berozsdásodnak. 

Ilyenkor a tulajdonos nekiláthat a felújításnak, amely egy alapos csiszolással, a faanyag megfelelő kezelésével, majd újrafestésével jár. Egy nagyobb kert esetén ezek a munkálatok meglehetősen hosszúra és fárasztóra nyúlnak, ráadásul dolgunk végeztével hiába dőlünk hátra elégedetten, hisz jól tudjuk, hogy jövőre újból meg kell ismételnünk az egészet. 

Ezzel szemben a rozsdamentes kerítések teljes egészében gondozásmentesek, azaz egyátaltalán nem szükséges karbantartani őket, hiszen remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ráadásul akkor is érdemes megfontolnuk a felszereltetését, ha eddig kizárólag fakerítést szerettünk volna, ugyanis az elemek rengetegféle színben rendelhetőek, melyek között találhatóak élethű famintázatok is. Így olyan kerítésünk lehet, amely külsőre ugyan megszólalásig hasonlít a fára, ám sokkal strapabíróbb. 

Sőt: lehetőségünk van arra is, hogy Nívó Biztonsági Ajtó beszereltetése esetén a kerítés és az ajtó színe harmonizáljon egymással, ezzel megteremtve a tökéletes összhangot.

Az alumínium kerítés

A rozsdamentes alumínium kerítéselemek igazán sokoldalúak. A rombusz profilnak és a zárt kialakításnak köszönhetően az elemek egymásra csúsztathatók, így akár 100%-os takarást is elérhetünk. Nincsenek többé kíváncsian leskelődő járókelők vagy szomszédok! 

További jó tulajdonságuk, hogy egyáltalán nem korrodálnak, így utólag is szabadon a kívánt hosszúságra vághatjuk őket. Ezzel pedig lehetőségek egész tárháza nyílik meg előttünk: az alumínium elemekből ugyanis nem csak kerítés, hanem terasz- vagy lépcsőkorlát, pergola, falburkolat és kukatároló is készülhet. A lécek könnyen tisztíthatóak, ezenkívül semmiféle plusz karbantartást nem igényelnek. 10 év teljes körű garanciát vállalunk rájuk. 

Az acélkerítés

Az új rozsdamentes kerítés készülhet acélból is, amely szintén gondozásmentes és időtálló. Az acélelemek rendkívül könnyűek, mindössze 70 dkg/m súlyúak. Akár álló, akár fekvő elrendezést szeretnénk, mindkettő könnyedén kivitelezhető. A visszahajtott profilnak köszönhetően a felszerelés pedig szinte gyerekjáték: a műanyag klikk és az önmetsző csavar segítségével a lécek egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, a művelet nem igényel különleges szaktudást vagy tapasztalatot. 

A 10 év garancia természetesen ennél a típusnál is biztosított, ám fontos megjegyezni, hogy az acélelemek méreteit a megrendelés során mindig pontosan kell megadni, ugyanis az utólagos vágás során megsérül a felületkezelés, ami rozsdásodáshoz vezethet. 

Hogyan lehet Önnek is Nívó Kerítése?

Először is használja kerítéstervezőnket, mellyel virtuális formában láthatja, hogyan fest majd a kerítés a valóságban. Ezután vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot űrlapjaink segítségével!

Az egyeztetést követően szakembereink kérésre felmérik a helyszínt, és megállapodnak Önnel a konkrét árban. A kerítéselemeket ezután saját üzemünkben legyártjuk, majd Ön választhat, hogy átveszi telephelyünkön, futárral kiszállítatja, vagy ránk bízza a felszerelést, mely esetben természetesen mi visszük házhoz. 

Amennyiben azt szeretné, hogy a Nívó csapata végezze a kivitelezést, egy előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, és körülbelül fél nap alatt teljesen fel is szereljük vadonatúj, rozsdamentes kerítését. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és többé nem kell időt és pénzt szánnia a kerítés rendszeres karbantartására!
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2022. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!