A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
10 ÉV ALATT SOK MINDEN VÁLTOZIK, DE A NÍVÓ KERÍTÉS NEM!

Design kerítés a ház körül

2019.12.17

Design kerítés a ház körül

Talán nem merészség kijelenteni, hogy napjainkban bármi beszerezhető - még design kerítés is! Minden területen óriási kínálattal találkozunk, boltok és online áruházak tömkelege kínálja a végtelen mennyiségű és minőségű portékáját. Azt gondolhatnánk, hogy ez a dömping megkönnyíti a vásárlást, pedig a legtöbb esetben pont ez, a mennyiségi paraméter nehezíti meg a döntést. Az egymáshoz hasonló, sablontermékek között nehezen találjuk meg a különleges darabokat.

Manapság egyre népszerűbbek a kézműves, egyedi termékek. Kevesen vannak, akik ne akarnák, hogy megjelenésükben vagy lakókörnyezetükben ne az egyéniségük érvényesüljön. Nem véletlen, hogy az egyedi kivitelezésű, olykor formabontó vagy éppen hagyományos cikkek egyre kedveltebbek. Nincs ez másként a lakberendezés és a házépítés területén sem.

Forma és stílus

Az, hogy milyen tárgyakkal vesszük körbe magunkat, sokat elárul személyiségünkről. Sokan vannak, akik nem szeretik a szokványos, ezerszer legyártott dísztárgyakat, bútorokat. A design boltok népszerűsége egyre nagyobb: az ékszertől kezdve a nagyobb bútorokig, tervezők, képző- és iparművészek egyedi termékeiből választhatunk.

Az egyediség igénye nem csak a berendezési tárgyakban, hanem építészeti megoldásokban is tetten érhető. Egyre nagyobb a kereslet az adott helyre kitalált, személyre szabott megoldásokra. Az elképzelt világnak azonban meg is kell tudnia valósulnia, ehhez azonban szakértelem, minőségi anyaghasználat és pontos kivitelezés kell. Mivel a képzelet határtalan, sokszor nincsenek könnyű helyzetben a megvalósítást vállaló szakemberek.

Design kerítés

A házépítés egyik kardinális, külső eleme a kerítés. A kerítés elsődleges feladata, hogy határolóként funkcionáljon a különféle területek között. A határvonal egyben védelmet is jelent, ezért nem mindegy, hogy milyen állapotú és kialakítású kerítés, illetve kapu védi otthonunkat. A biztonsági szempont mellett az esztétikai hatás sem elhanyagolható tényező. Sokféle típus közül választhatja ki a kerítést, de a Kerítéstervező Programnak köszönhetően meg is tevezheti azt.

Népszerűek a lézervágott design kerítések, ahol az ügyfél elkészít egy vázlatot, majd a rajz alapján, acéllemezbe vágjuk bele a kért formát, mintázatot. Egyre több helyen találkozhatunk a kőkosaras, gabion kerítéssel. A gabiont nagyobb támfalaknál, de családi házak körbekerítésére is alkalmazzák. A design kerítés az egyéni ízlés és a megvalósítás keretein belül valóban bármilyen lehet. Kovácsoltvas, kő, acél, beton, fa, bármilyen megmunkálható anyagból készíttethetünk kerítést. Arra azonban ügyeljünk, hogy a modern kivitel, legyen akár futurisztikus vagy hagyományos, ne menjen a biztonsági funkció rovására.

Egyéni kerítés megoldás

Egyedi, biztonságos és gondozásmentes kerítésre nyújt alternatívát a nálunk kapható kerítés: időtálló design, kiváló minőség, stabilitás és 10 év garancia! A kerítéselemek 3 méterig egyedi méretben kérhetők, színezésüket pedig fa, homogén és antik színek többféle variációjából választhatja ki.

Az elemek a KLIKK technológiának köszönhetően könnyen, gyorsan felszerelhetők, a fémlécek távolsága is egyénileg szabályozható. A kerítéselemek vízszintesen és függőlegesen, illetve sorolt vagy hézagos elrendezésben rögzíthetők. A felületkezelésnek köszönhetően az elemek további karbantartást nem igényelnek, külső megjelenésük elegáns, és akár fahatású bevonattal is kérhető.
Nívó Kerítés - Tervezze meg kerítését
Tervezze meg kerítését
Nívó Kerítés - Ajánlatkérés telefonon
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Kerítés - Személyes megtekintés
Személyes megtekintés
Nívó Kerítés - Kerítésválasztó Kisokos
Kisokos letöltése
© 2022. NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!